RISTORANTE MUSICA

RISTORANTE MUSICA Italiaans tot de laatste hap!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2540 beoordelingen
24 sep 2021 om 22:11 Lekker eten 2.5uur moesten we wachten voor 2 pasta’s op een vrijdag. Om 18:08 besteld en om 20:30 was het binnen. We hadden ondertussen al lang onze Chinees op, die was er in 30min.
24 sep 2021 om 21:03 Het eten was geweldig. Echte Italiaan, denk één van de eerste in Almere. Bezorging was hopeloos. Tijdens bestellen wordt aangegeven 55 minuten. Oke is lang, maar te overzien. Na het bestellen wordt het 1 uur en 20 minuten. Bezorging ruim 2 uur later.
11 sep 2021 om 0:10 Lekkere pizza’s ! Erg vers, goed warm en dunne bodem
25 aug 2021 om 23:23 They just can’t make it right. They always forget something. Jesus read all the reviews and act on all these complaints. Your delivery service is ridiculous
23 aug 2021 om 11:19 Het heeft 2 uur geduurd voordat het bezorgd werd. Dat is veeteelt te lang , jammer. De carpaccio was een aanfluiting, wij bestellen niet meer bij dit bedrijf. O ja en voor de knoflooksaus moest 0,80 € betaald worden en die zat er niet bij .
22 aug 2021 om 22:02 Pizza was heerlijk, maar bezorging duurde 1 uur en 50 minuten, veel te lang.
21 aug 2021 om 12:11 Bestelling was niet volledig geleverd
17 aug 2021 om 23:26 Meer dan anderhalf uur wachten op een pizza is wel erg lang.
13 aug 2021 om 20:39 Eten was lekker bezorging duurde 2:30 houd hier rekening mee
8 aug 2021 om 19:19 Prima
5 aug 2021 om 22:03 Heb een bijl nodig om.door mijn korst heen te komen. Laten we zeggen pizza was wel done. En bij mijn ham moest ik de deur dicht doen anders waaide die weg.
27 jul 2021 om 22:51 The food is perfect especially the pasta, very fast as well.